Ako sa učíme doma – skvelí prváci

Ako sa učia doma naši prváci?

Veľkí bojovníci sa tejto úlohy zhostili veľmi dobre a veľká pochvala patrí  nielen im, ale aj ich rodičom, za čo sa chceme veľmi poďakovať.

Domáce vyučovanie prináša mnohé výzvy aj odriekania no podľa fotiek majú deti aj naďalej úsmev na tvári. A to nás ako pani učiteľky veľmi hreje pri srdci.

Pozrieme sa na to, ako to ide v jednotlivých triedach 🙂

1.A sa počas  karantény nadala zahanbiť a tvorivo v spolupráci s rodičmi plnila úlohy, ktoré jej boli zadané. Pani učiteľka im vytvorila spoločný album, kde sa môžu aspoň takto na diaľku vidieť. Pracujú, tvoria, robia pokusy, kreslia, čítajú, píšu proste všetko, čo by robili v škole. Všetkým rovnako chýbajú kamaráti a škola.

Snaživí a usilovní žiaci z 1.B sa veľmi húževnato púšťali do všetkých výziev v tomto komplikovanom čase. Učili sa ďalšie nové poznatky, rozvíjali svoje zručnosti a poslušne spolupracovali s rodinkami. S pani učiteľkou online overili, či to správne zvládli.

Aj žiaci 1.C sa v tejto neľahkej situácií veľmi rýchlo vynašli. Doma okrem zodpovedného prístupu k učeniu, kreatívnym spôsobom rozvíjajú svoje myslenie, tvoria a svojimi nápadmi, ktoré denne vymýšľajú, neprestávajú udivovať svoju triednu učiteľku. Veríme, že im tento pozitívny elán vydrží čo najdlhšie a čoskoro sa všetci spolu uvidíme.

Pozrite si album našich prvákov.

Spracovali p. uč. prvých ročníkov –  Andrea, Lenka a Gabika

 

Album