Ako sme sa lúčili so štvrtákmi i so školským rokom

Celý jún trávila časť z nás priamo v škole a musíme uznať, že nám bolo spolu veľmi fajn. Hravou formou sme sa učili, chodili sme von a rozvíjali naše vzťahy. Každý mal zo školy veľkú radosť, neznámkovalo sa ani nezvonilo a dobiehalo sa všetko, čo každý zameškal, najmä strávený čas s kamarátmi a spolužiakmi i s pani učiteľkami. Posledný týždeň sa k nám pripojili aj ostatní žiaci a tak nám bolo ešte veselšie.
Okrem športu, prechádzok a zmrzliny nás pani učiteľky tesne pred koncom školského roka prekvapili anglickým online bábkovým divadielkom Egg on the Trip (Išlo vajce na vandrovku), kde sme sa hravou formou učili interaktívne slovíčka a rôzne frázy, ktoré sa postupne objavovali v príbehu.
Posledný deň pred vysvedčením sme sa lúčili so štvrtákmi aj so školským rokom na spoločnej chodbe. Vyšantili sme sa dosýta na “chodbovej diskotéke”, odfotili s kamarátmi vo fotokútiku s rôznymi rekvizitami. A v závere sme predviedli všetky talenty, čo máme – urobili sme si ich prehliadku. Každý, kto mal záujem, ukázal svoje umelecké vlohy a nadanie, čo sa za uplynulý rok naučil, či už to spevácke, hudobné, ale aj športové číslo.
Rozlúčka so školským rokom tak bola nielen zábavná, ale aj plná umenia a hrdosti na to, čo každý dokáže.

Rozlúčková fotogaléria

Spracovala: Mgr. Michaela Takáčová