Čordáčik je v Košiciach TOP

V stredu, 21. 12. 2022, som sa s pani učiteľkou Martončíkovou zúčastnila vyhodnotenia súťaže školských časopisov košických základných  škôl O skleneného motýľa. Podujatie sa uskutočnilo v Centre voľného času Domino o 10.00 hod.  Do súťaže sa zapojilo 18 základných škôl, ocenených bolo 6 z nich, pričom každú z prvých troch priečok obsadili dve školy. Náš Čordáčik sa spolu s časopisom Ratolesť zo Základnej školy sv. Cyrila a Metoda na Bernolákovej umiestnil na tej najvyššej priečke. Víťazstvo nás, samozrejme, veľmi potešilo 🙂

Foto:  S členkami poroty

A čo o našom časopise povedala porota? Mali sme výborne tematicky prepojené články a rubriky (nosnou témou bol vesmír). Grafiku nášho časopisu zaradili do vysokého levelu. Vyzdvihli aj samotné príspevky a za vynikajúcu označili reportáž nášho šéfredaktora Patrika Talároviča, ktorý v “cestovateľskom okienku” napísal o ich rodinnom výlete na Kráľovej holi.
Samozrejme, povedali nám aj niekoľko postrehov, čo by sme mohli doladiť 😉  Veľká vďaka za usilovnú prácu na časopise patrí všetkým členom redakčnej rady. Prajem nášmu tímu Čordáčika veľa tvorivých nápadov a Vám, milí naši čitatelia, príjemne chvíle pri čítaní. Šťastné a veselé Vianoce!

Foto:  Naše ocenenia

Napísala: Liliana Farkášová zo 7.B

Foto: p.u. M. Martončiková