Čajová párty v ŠKD: Výborný spôsob ako sa zahriať v zime!

Zima je tu a s ňou aj túžba po teple a pohodlí. A čo môže byť lepším spôsobom, ako sa zahriať, než si dopriať šálku lahodného čaju? Práve preto sa p. vychovávateľky rozhodli, pripraviť deťom niečo špeciálne – usporiadali Čajovú párty!

Čajová párty sa konala nielen v jednotlivých oddeleniach, ale aj v zbernom oddelení ŠKD. Pre deti to bol neuveriteľný zážitok plný zábavy, kreativity a, samozrejme, teplých šálok čaju. Deti mali príležitosť spoznať rôzne druhy byliniek, ktoré sa používajú pri príprave čaju. Okrem toho ochutnávali rôzne druhy čajov, čím objavili nové chute a vône. Ale čajová párty nebola len o pití čaju. Spojili sme ju aj s kreatívnymi aktivitami detí pri tvorbe papierových šálok, ktoré vytvorili so srdcom a fantáziou. Po tvorivej činnosti sme si urobili malú prestávku na tanec a zábavu. Aby sme tento skvelý deň zakončili, všetci sme si oddýchli pri spoločnej rozprávke a poslednej šálke teplého čaju. Bol to skutočne nezabudnuteľný zážitok, ktorý nás všetkých potešil a zahrial v tomto chladnom období.

Už teraz sa tešíme na ďalšiu zimu a pohár teplého čaju.

p.s.: Okrem toho, že sme počas poobedia v ŠKD pripravili viac ako 9 litrov čaju, nás potešila aj spätná väzba od detí – “Čajovú párty chceme každý deň, bola skvelá.”

Video a foto – TU